Terrasverwarming

Voor wie graag het hele jaar door op zijn terras zou vertoeven, bieden wij de oplossing. Bij ons vindt u diverse modellen terrasverwarmers van Tansun. Wij komen bij u langs en gaan dan met u op zoek naar de meest geschikte terrasstraler voor uw woning of zaak.

Horeca-uitbaters, laat rokers niet in de kou staan!

Zoals u waarschijnlijk weet, moeten sinds 1 juli 2011 alle horecagelegenheden rookvrij zijn. Dit betekent voor een hoop klanten dat ze buiten moeten roken. Uiteraard is dit in ons klimaat niet altijd een pretje. Veel horecazaken vrezen daarom een terugloop in de omzet. De terrasverwarmers van ons zorgen echter voor de oplossing! Aan deze toestellen zijn immers tal van voordelen verbonden.

Allereerst bieden wij natuurlijk terrasstralers van de beste kwaliteit. Waar andere (goedkopere) merken bij de eerste regenbui al beginnen te roesten, kunt u ervan op aan dat u van onze aluminium non-corrosie terrasstralers nog jaren plezier zult hebben. Daarnaast kunnen onze terrasstralers een veel groter gebied verwarmen. Ze hoeven bijgevolg niet meer op “hoofdstoothoogte” te hangen. Bovendien is het verbruik veel lager dan bij veel soortgelijke producten. U koopt dus kwaliteit die rendeert, zelfs als u al terrasverwarmers bezit.

Contacteer ons gerust voor meer informatie!

Copyright 2024 Eddy Coeckelberghs | Alle rechten voorbehouden | Website door Publivisie
Cookies en privacy